Onze trouwste partners De makelaars

Een makelaar is uw garantie op een menselijke en op maat gesneden dienstverlening, uw garantie om in te tekenen op de beste producten en de beste dekking, ongeacht uw behoeften en situatie, uw garantie om met overtuiging te worden bijgestaan en verdedigd in geval van een schadegeval.

 

Uw makelaar is vooral een onafhankelijk adviseur. Hij of zij is niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij; in feite werkt hij of zij samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en kan u daarom het beste product aanbieden, afhankelijk van uw situatie en behoeften.

Uw makelaar is een verzekeringsexpert bij uitstek, het is zijn werk!

Net zoals u naar de dokter gaat voor gezondheidsproblemen of naar de bakker voor goed brood, is uw makelaar de referentie voor alles wat met verzekeringen te maken heeft!

Uw makelaar is eerst en vooral een professional die dicht bij u staat, zowel wat zijn nabijheid als zijn persoonlijke relatie met u betreft.

Wist u dat er in België minstens één makelaar per postcode is ? Er is er dus zeker een bij jou in de buurt!

Uw makelaar heeft een overzicht van alle producten op de markt. Hij kan u dus een gepersonaliseerde en aangepaste oplossing bieden.

Uw makelaar is van nature behulpzaam, geruststellend en vooral zeer beschikbaar, ook via digitale kanalen.

Aedes Group
Aedes NV Maatschappelijke zetel
Route des Canons, 3
5000 Namen
Uitbatings- en correspondentieadres
Hoogstraat, 36
9700 Oudenaarde
Tél : +32 55 33 92 34
Fax : +32 55 30 49 60
infovl@aedesgroup.be
Noodgevallen